Dokudoc x Wetrinsky

V sklopu 11. edicije festivala Dokudoc vabljeni na druženje, ples in zabavo, ki sledi po petkovem in sobotnem programu, ki med drugim ponuja sklop filmskih premier in širok nabor izobraževanj. V Klubu Wetrinsky za vas pripravljamo DJ seta dveh uveljavljenih mariborskih dj-ev, Marka Jaušovca v petek in DJ Rocce v soboto.

Marko svoje zvokovne podobe ustvarja s ponavljajočimi se vzorci katere je nabral in ustvarjal skozi popotovanja po raznolikih scenah zvrsti hišne elektronike, big beat-a, breakbeat-a, garage, acid-a, drumm & bass-a in mnogih ostalih podzvrsti katere temeljijo na izrzitih ritmikah in nizkih ter melodičnih bass linijah. Svojo klasično DJ rutino je nadgradil v eksperiment, kar se kaže v slikovitih prehodih in ustvarjanju atmosfere. V svoje sete mnogokrat vnaša klasike funka, soula in ostalih ne-elektronskih glasbenih prvin.
 
Rocca je vinyl mojster, ki nas je v preteklosti že večkrat navdušil s svojimi seti in glasbenim izborom. Na gramofonih nam bo zarolal ritme Funka, Breakbeata, Hip-hop-a, Nu Disca & Soula.
 
PET 16.9.2022, 23:00 - Marko Jaušovec (DJ set)
SOB 17.9.0222, 24:00 - DJ Rocca
 
Vstop je prost.
Starostna omejitev: 18+